Lëngu i perimeve heq kilet e tepërta

Këtu kemi një mënyrë të befasishme që ka ndryshuar thellësisht dietën e gjithësecilit, sigurisht edhe shëndetin tuaj. Kjo arrihet duke konsumuar të paktën një gotë me lëng perimesh në ditë.

Në një studim për adoleshentët të cilët kanë më shumë se 81 kile, e cila gjë shton edhe rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe diabetikeve, është zbuluar se ata të cilët pinë më pak se një gotë me sodium V8 humbasin më shumë se 2 kile për 12 javë, përderisa ata të cilët i nënshtrohen dietës së ashpër nuk humbasin më shumë se një kile.

“Shumica e pjesëmarrësve në këtë studim është raportuar se janë dehidruar pas pirjes se lëngut të perimeve, e cila gjë mund të konsiderohet arsye e humbjes së peshës”, thotë studiuesi i këtij eksperimenti, profesor John Foreyt, nga Kolegji Mjekësor “Baylor” .

Be Sociable, Share!

Tags:


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/gatojca/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273