Kokteil “Cinderella

Perbersit:

*4 cl leng limoni
*4 cl leng portokalli
*4 cl leng ananasi
dhe
*1 cl Grenadine

TE gjitha keto, tunden ne sheiker ,dhe me pas hidhen ne nje gote me shume akull . Per dekorim mund te perdorim nje cope frut.

Be Sociable, Share!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.