Tortë prej çokollate me vetëm 2 përbërës…(Video)

Ju duhen vetëm 165g çokollatë 3 vezë, dhe si t’a pregadisni torten? Shikoni videon dhe ju tredon udhëzimet..

 

Be Sociable, Share!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.