Archive | American Recipes RSS feed for this section
darke-per-shen-valentin

RECETA: Darkë për Shën Valentin, për dy persona!

Valentine’s Day Dinner for Two. // http://bzfd.it/1mxnewl Posted by BuzzFeed Food on Friday, February 12, 2016

Continue Reading
Tortë prej çokollate me vetëm 2 përbërës…(Video)

Tortë prej çokollate me vetëm 2 përbërës…(Video)

Ju duhen vetëm 165g çokollatë 3 vezë, dhe si t’a pregadisni torten? Shikoni videon dhe ju tredon udhëzimet..  

Continue Reading

Mascarpone Mashed

Continue Reading

Roast Chicken

Continue Reading

Grilled Beef Kebabs

Continue Reading

Macaroni Salad

Continue Reading

Cheesecake

Continue Reading

Last Minute Appetizer

Continue Reading

Crisp Wonton Chips

Continue Reading

Chicken Marsala

Continue Reading
Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins